Događanja u udruzi

Društvo redovno organiziran druženje članova društva jednom mjesečno, druga srijeda u mejesecu od 17,00 sati.

Društvo održava kreativne radionice po potrebi, za svoje članove, provodimo neurloške radionice u prostorijama Društva a iste prvodi prijatelj Društva, volonterka, specijaist neurologije KBC Osijek doktorica Tea Mirošević-Zubonja. Isto tako provodimo psihološke radinice u prostorijama Društva, volonter, magistar psihologije Domagoj Matanvić.

Društvo provodi dva velika projekta i to projekat Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne poliotike i projekt Europskog socijalnog fonda (ESF) pomoć članovima sa najtežim stupnjem invalidnosti (osobni asistenti).

Društvo trenutno ima zaposleno 19 djelatnika od toga tajnicu Društva na puno radno vrijeme (osam sati) i 18 osobnih asistenata na pola radnog vremena (četiri sata).

6 osobnih asistenata plaćeni su kroz projekat Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike
12 sobnih asistenata plaćeni su kroz projekat Europskog socijalnog fonda (ESF).

Društvo je član Saveza društava multiple skleroze Hrvatske, sudjeluje na raznim događanjima koje organizira Savez, družimo se sa raznim Društvima multiple skleroze kako iz Hrvatske tako i iz susjednih zemalja, Srbija te Bosna i Hercegovina.

Iz Republike Srbije Društvo se druži sa Društvom multiple skleroze “Mala Bačaka” iz Bačke Topole i Društvo multiple skleroze “Moj Srem” iz Inđije.

Iz Republike Bosne i Hercegovine Društvo se druži sa Društvom multiple skleroze iz Gradačca

Podijelite ovo...