Informacije o kampanji „Vozilo koje život znači“

Iako društvo ima jedno prilagođeno kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom oboljelih od multiple skleroze (mjesečno vozilo pređe oko 2000 km) u kampanji smo za drugo prilagođeno kombi vozilo.

Novi kombi nam je potreban iz razloga što kada naši članovi idu vozilom u toplice ili kod doktora specijaliste, ostali članovi nisu u mogućnosti ostvariti uslugu vožnje za isti dan prema njihovim potrebama. Kampanja za drugo prilagođeno kombi vozilo „Vozilo koje život znači“ je u tijeku, te šaljemo zamolbu svim potencijalnim i budućim donatorima.

Za kupnju prilagođenog kombi vozila za prijevoz osoba s invaliditetom Društvo je do sada prikupilo 103.700,00 kuna od dostatnih 280.000,00 kuna. Stoga se nadamo da ćemo uspjeti prikupiti sredstva koja nam nedostaju.

Prilagođeno kombi vozilo za članove oboljele od multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije znači:
rasterećenje obitelji, psihosocijalnu pomoć i podršku, bržu uslugu, prilagodbu potrebnu kod pojedinaca, olakšavanje svakodnevnog funkcioniranja oboljelih osoba.

Pozivamo Vas na suradnju i podršku u kampanji za oboljele osobe od multiple skleroze na području vukovarsko-srijemske županije.

Za uplatu donacije na račun IBAN HR4723400091110109772

Nadamo se da ćete prepoznati potrebe naših članova, a ako niste u mogućnosti donirati nadamo se da ćete podijeliti ovu obavijest na svojoj Facebook ili web stranici.

Zahtjev za financijsku podršku

Podijelite ovo...